Glavni meni


Temeljem Jedinstvenih pravila za izradu pravnih propisa u institucijama BiH, BHDCA obavještava zainteresirane strane (zrakoplovnu industriju, operatore, institucije, organizacije i pojedince) da objavljuje Obavještenje o promjeni/izradi propisa za prednacrt Pravilnika o koordinaciji pružatelja usluga zračne plovidbe, kako bi zainteresirani korisnici mogli dostaviti svoje komentare na predloženi tekst prednacrta Pravilnika.

Navedeni dokument možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Molimo Vas da tekst prednacrta pažljivo pogledate i, ukoliko ste zainteresirani, svoje komentare pošaljete onako kako je to utvrđeno Pravilima za konsultacije u izradi pravnih propisa.

Obrazac za dostavljanje komentara možete pronaći na internet stranici BHDCA u sekciji Usklađivanje propisa.

Rok za dostavljanje komentara je 21 dan od dana objavljivanja obavještenja na internet stranici BHDCA, odnosno do 22.07.2014. godine.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Adresa na koju možete slati komentare je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napomena:
Zbog praktičnih razloga, BHDCA će na svojoj internet stranici objavljivati prednacrte propisa samo na jednom od zvaničnih jezika u BiH, dok će usaglašeni i usvojeni propisi biti objavljivani na sva tri službena jezika u BiH.