• +387 51 921-222
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 08:00-16:00

Семинар за инструкторе летења

Дирекцијa за цивилно ваздухопловство БиХ (BHDCA) организоваће 23. и 24. септембра 2020. године, у сједишту BHDCA у Бањој Луци, семинар освјежавања знања за инструкторе летења (FI/IRI) с циљем испуњења једног од услова за продужење овлашћења и припреме одговорних лица у организацијама за обуку летачког особља за процес усклађивања са одредбама Правилника о утврђивању техничких захтјева и управних поступака у вези са летачким особљем у цивилном ваздухопловству ("Службени гласник БиХ", број: 4/18).

Циљ семинара је упознавање инструктора летења (FI/IRI) с правима, обавезама и задацима у оквиру система лиценцирања летачког особља, као и стандардизације рада инструктора и овлашћених АТО.

Трошкове организације семинара, ангажовање предавача и припреме материјала сноси BHDCA, док остале трошкове сносе сами учесници семинара.

Због пандемије корона вируса, сви учесници семинара дужни су да се придржавају епидемиолошких препорука и наредби које су утврђене од стране надлежних епидемиолошких служби које се примјењују на територији града Бања Лука.

С циљем адекватног планирања организације семинара потребно је да, најкасније до 18.09.2020. године, потврдите присуство на е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон, број: 051/921-222.

Оквирни програм семинара можете погледати ОВДЕ.